Formålet er at fremme kendskabet til restaurering

 og anvendelse af ældre bevaringsværdige køretøjer,

samt socialt samvær i forbindelse hermed.

 

Om sommeren mødes vi på Græstedgård i Ølstykke hver torsdag i lige uger og kører  en lille hyggelige aftentur. Om vinteren mødes vi samme sted for almindelig hygge og snak om gamle køretøjer, ofte med et tema eller en inviteret gæst.

Vi arrangerer også ture til f.eks. Teknisk Museum eller til samlere af gammel mekanik. Om sommeren har vi ligeledes en grillfest og måske en weekendtur.

 

Der findes blandt foreningens medlemmer mange gamle biler og motorcykler af følgende mærker: AJS, Ariel, BMW, BSA, DKW, FIAT, Harly Davidson, Jaguar, Mercedes Benz, Morris, Nimbus, Norton, NSU, NSU-Wankel, Opel, Singer, Triumph, Victoria og Wolseley.

 

Vi har aftale om veteranforsikring med: Nordisk Veteran (kontaktperson: Flemming  Larsen eller Martin Larsen - tlf. 3547 7747) der er et selskab i Alm. Brand. Er du A-kunde i Alm. Brand får du 15 % rabat. Vi har også en aftale med Veteranforsikring Danmark (kontaktperson: Ole Højgaard). For begge selskaber gælder det at der gives 25% ved indtegning af de efterfølgende køretøjer.

 

Se klubbens vedtægter

Se referatet fra sidst afholdte generalforsamling her.

Se bestyrelsens beretning fra sidst afholdte generalforsamling her.

Referatet åbnes i Adobe Reder
 

Kontingentet er kun kr. 100,00 pr år

 ved indmeldelse efter 1/7 betales kun halv kontingent

 

Vil du være medlem? - Så indsæt kontingentet på klubbens konto og send en mail til naestformand@vbmc.dk med navn, adresse og telefonnumre.

 

Klubben's bankkonto er Jyske Bank: 5043-1132559

 

CVR-nummer: 33788916